Fagskole er en praktisk rettet utdanning som lærer deg et fag du brenner for og kan ha med deg hele livet. Vi praktiserer og trener hver eneste dag gjennom studietiden for å gi deg kunnskap og ferdighet til arbeidslivet.  

Vi tilbyr stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Du kan også ta nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring. Fagskole er en høyere yrkesfaglig utdanning, og etter endt utdanning vil du få en fagskolegrad eller høyere fagskolegrad.

Accordian block Mer om fagskole

Content card (dbl) 7 grunner og Esmod

 • ESMOD Oslo er nå en del av Fagskolen Kristiania

  ESMOD Oslo, den internasjonale motefagskolen, har utdannet designere og modellører siden 1990 i Norge og har eksistert i over 180 år internasjonalt. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap?
 • Syv gode grunner til å velge Fagskolen Kristiania

  Å ta en fagskolegrad har mange fordeler, spesielt for deg som vil jobbe praktisk og komme deg raskt ut i arbeidslivet. Her kan du lese mer om hvorfor noen av våre studenter har valgt å gå hos oss.

Våre fagskolestudier i Oslo og Bergen

Content card double Studentarbeider & Designlabben

 • La deg inspirere av studentenes arbeider

  Underveis i studiene lager studentene mange flotte arbeider som de kan bruke videre i sin portfolio når de skal søke jobb. Her kan du se et utvalg av arbeidene.
 • Designlaben - Utforsk din kreativitet

  I Oslo og Bergen har vi Designlaben som består av flere spesialrom som er lagt til rette for at du skal kunne utfolde deg kreativt. Her finnes det et stort utvalg av maskiner og verktøy som alle våre studenter kan bruke fritt.

Våre nettstudier - oppstart uke 35 2021

Våre studier med oppstart uke 35 er nå lansert, her vil vi løpende lansere flere studier og gratis fullfinansiert studieplasser. For å holde deg oppdatert på vårt studietilbud anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi anbefaler å være rask med å søke, laste opp dokumentasjon og signere kontrakt for å sikre deg plassen på disse.

Nå tilbyr vi en rekke gratis fullfinansierte enkeltemner og kurs med oppstart uke 35, 2021

Se nyheter fra Fagskolen Kristiania

Se flere nyheter
 • Foto av kvinnelig student i butikken hun har designet.

  Interiørstudent designet interiørbutikk

  Marthe avsluttet utdanningen ved Fagskolen Kristiania Bergen med å sette sitt preg på Bergens nyeste interiørbutikk, Gløtt.
 • Tre kvinnelige modeller poserer i antrekk designet av Airra Marie S. Thon, til ESMOD Oslos Avgangsvisning 2021.

  Skyhøyt nivå på årets kolleksjoner fra ESMOD Oslos avgangsstudenter

  Tradisjonen tro avsluttes skoleåret ved ESMOD Oslo med en storslått avgangsvisning av studentenes kolleksjoner. Se den her!
 • Kristiane Lunde sitter på en benk utenfor inngangen til Campus Fjerdingen med et brunt gjerde i bakgrunnen. Kristiane er blond og smiler. Hun har på seg en grå genser med en hvit topp under, øredobber, mørkeblå jakke og har en sort stropp over skulderen.

  Landet jobb i Music Norway under studiene 

  Ett år på Music Business ved Fagskolen Kristiania ble veien inn i musikkbransjen for Kristiane Lunde. Nå har hun fått seg jobb i Music Norway.
 • Foto av en smilende mann med caps midt i Bergens gater.

  Tidligere fagskolestudent aktuell med kinodokumentar

  Christoffer har jobbet på store produksjoner etter han gikk ut fra Kristiania. Nå er han aktuell med sitt hittil største prosjekt.
 • Nicolai Eid Trondal står i redaksjonslokalet til TV 2 Sporten. Nicolai har mørkt hår og skjegg. Han har på seg en sort genser, har nøkkelkort rundt halsen og holder hendene i lommen.

  Engasjerer norske fotballfans på sosiale medier 

  Nicolai Eid Trondal sikret seg drømmejobben som innholdsprodusent i TV 2 Sporten, etter å ha studert Digital innholdsproduksjon.
 • Tre kvinnlige studenter ved ESMOD Oslo sitter ved en pult i klasserommet på Spikersuppa. Fremfor seg har de ulike typer stoffer. Bak dem står det flere prøvedukker.

  ESMOD Oslo lanserer etterspurt moteutdanning

  Jobbe med merkevarekommunikasjon for motebransjen? Les mer om ESMOD Oslos nye utdanning Fashion Brand Communication!
 • To fagskolestudenter, en med langt, brunt hår og en med blondt hår sitter vedd pulten og jobber med et designprosjekt i Photoshop. En annen MacBook, og en papirrull ligger på bordet, og de sitter ved et stort vindu på campus.

  Designutdanningen med bærekraft i fokus

  Vil du forme morgendagens produkter? På Produktdesign lærer du å utvikle og designe samfunnsnyttige og bærekraftige produkter.
 • Foto av en mann i gaten utenfor Fagskolen Kristiania i Bergen.

  Skaper fremtidens spillopplevelser

  Amund var sulten på nye utfordringer – ble trollbundet av spill og animasjon på Fagskolen Kristiania.
 • Oda Tilset har kort hår og pannelugg, og har på seg en mørkeblå genser. Hun står ute, i bakgrunnen er det noen trær.

  Nyutdannet musikkdesigner vant Spillprisen for beste lyd

  Oda Tilset står bak lyddesignet til spillet «Helheim Hassle», som nylig gikk til topps under Spillprisen.

Mer om fagskole