Fagskole er en praktisk rettet utdanning som lærer deg et fag du brenner for og kan ha med deg hele livet. Vi praktiserer og trener hver eneste dag gjennom studietiden for å gi deg kunnskap og ferdighet til arbeidslivet.  

Vi tilbyr stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Du kan også ta nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring. Fagskole er en høyere yrkesfaglig utdanning, og etter endt utdanning vil du få en fagskolegrad eller høyere fagskolegrad.

Accordian block Mer om fagskole

Content card (dbl) 7 grunner og Esmod

 • ESMOD Oslo er nå en del av Fagskolen Kristiania

  ESMOD Oslo, den internasjonale motefagskolen, har utdannet designere og modellører siden 1990 i Norge og har eksistert i over 180 år internasjonalt. Ønsker du deg en fremtid innen mote og har lyst til å leve av din lidenskap?
 • Syv gode grunner til å velge Fagskolen Kristiania

  Å ta en fagskolegrad har mange fordeler, spesielt for deg som vil jobbe praktisk og komme deg raskt ut i arbeidslivet. Her kan du lese mer om hvorfor noen av våre studenter har valgt å gå hos oss.

Våre fagskolestudier i Oslo og Bergen

Fagskolen Kristiania har fått tilskudd fra Oslo kommune for å kunne tilby et begrenset antall fullfinansierte (gratis) studieplasser i Oslo. Dette gjelder spesifikke studier med oppstart høsten 2021. Tilskuddet er et svar på kommunens, fylkenes og regjeringens satsing for å gjøre fagskolene til en større og viktigere del av det norske utdanningstilbudet. Tilbudet gjelder på følgende studier i Oslo;
App-programmering, Innovasjon og entreprenørskap, Reklame og merkekommunikasjon, Spillgrafikk og animasjon, Spillutvikling og VFX-produksjon.

Content card double Studentarbeider & Designlabben

 • La deg inspirere av studentenes arbeider

  Underveis i studiene lager studentene mange flotte arbeider som de kan bruke videre i sin portfolio når de skal søke jobb. Her kan du se et utvalg av arbeidene.
 • Designlaben - Utforsk din kreativitet

  I Oslo og Bergen har vi Designlaben som består av flere spesialrom som er lagt tilrette for at du skal kunne utfolde deg kreativt. Her finnes det et stort utvalg av maskiner og verktøy som alle våre studenter kan bruke fritt.

Våre nettstudier - oppstart uke 35 2021

Våre studier med oppstart uke 35 er nå lansert, her vil vi løpende lansere flere studier og gratis fullfinansiert studieplasser. For å holde deg oppdatert på vårt studietilbud anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev. Vi anbefaler å være rask med å søke, laste opp dokumentasjon og signere kontrakt for å sikre deg plassen på disse.

Se nyheter fra Fagskolen Kristiania

Se flere nyheter
 • Foto av mann foran Bryggen i Bergen.

  – Trygt studentmiljø på Kristiania

  – På Kristiania er det plass til alle typer mennesker, sier fagskolestudenten Isac Kvello.
 • Trine Harnes står ute med en iPhone i hånden. Hun har på seg sort jakke og rosa lue.

  Fagskolen Kristiania rekrutterer Try Apt-sjef

  Avtroppende leder for Try Apt, Trine Harnes, blir ny fagansvarlig for Design Thinking i praksis.
 • Portrettbilde av Keemy Katrin Haugland. Hun har sort langt hår, sort bluse og piercing i nesen.

  Fikk fast jobb rett etter studiene

  Én måned etter Keemy Katrin Haugland fullførte fagskolegraden i Grafisk design, landet hun drømmejobben i DNB Næringsmegling.
 • Ingrid Matre Andersen står med bryggen i Bergen i bakgrunnen og smiler mot kamera.

  Slik landet hun drømmejobben

  Ingrids skoleprosjekter sikret henne jobben som interiørdesigner.
 • Herman Granlund og Kornel Jedynak holder kameratslig rundt hverandre og smiler til kamera

  Hvordan er det å studere Film i Bergen?

  – Kombinasjonen av et bra klassemiljø og en morsom læreplan gjør at jeg gleder til å gå på skolen hver dag, sier Herman Granlund.
 • Maren Tjelta Thu har mørkt, langt hår og har på seg en rød genser og en rutete jakke. Hun holder boken Karis krig opp foran seg, og smiler mot kamera.

  Illustrerte barneboken "Karis krig"

  Den nyutdannede illustratøren Maren Tjelta Thu er aktuell med barneboken "Karis krig", som nylig ble utgitt på Ford Forlag.
 • Christopher Harestad, Agnete Matre og Anna Færøy står utenfor deres lokale på Askøy. De poserer med produkter fra AVA of Norway foran en bil.

  Fra fagskole til prisbelønnet gründerbedrift

  En kreativ fagskoleutdanning kan åpne mange spennende dører - det er Christopher, Anna og Agnete tre soleklare eksempler på.
 • Eline Langøy Brattsti på jobb hos S & B-N. Hun har på seg beige skjorte. Har langt blont hår, og tynne gulle briller.

  Reklamebyrå satser på fersk innholdsprodusent

  Eline Langøy Brattsti landet drømmejobben som innholdsprodusent og kreatør i S & B-N, etter å ha studert Digital Innholdsproduksjon!
 • Oliver står ute på gangfeltet utenfor kontorlokalene til Amesto. Han har et kamera i hånden og ser i kamera.

  Skaffet seg relevant jobb etter kun to måneder

  Etter knappe to måneder som filmstudent hos Fagskolen Kristiania sikret Oliver Nicholls seg en svært relevant deltidsjobb som videograf hos regnskapsfirmaet Amesto Account House.

Mer om fagskole

Hva skjer på Fagskolen?

Se alle arrangementer