Bachelorstudier

Masterstudier

Fagskolestudier

Skap fremtiden

Høyskolen Kristiania har utdannet teknologer i over 50 år. Nå skaper vi fremtidens IT-konsulenter innen programmering, intelligente systemer, design og spill. Gjennom studiene vil du få kunnskapene du trenger for å ta del i fremtidens teknologiske utvikling.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Verden blir stadig mer digital. I en bransje i rask vekst finner vi et økende behov for mennesker med de rette kunnskapene og ferdighetene innen teknologi. Med en utdanning innen teknologi vil du stå overfor et bredt spekter av yrkesveier hvor din kompetanse verdsettes. Vil du benytte teknologien til å gjøre hverdagen lettere eller utfordre mennesker i dataspill?

Med en utdanning innen teknologi vil du blant annet kunne velge mellom yrker som IT-konsulent, programmerer, IT-prosjektledelse, digital teknologi, innovasjon, mobilprogrammering, webutvikling, interaksjonsdesign, data science, sofware design, spillutvikler, spilltester og mye mer.

Høyskolen Kristiania tilbyr bachelor-, master- og fagskolestudier innen teknologi. Med en praksisnær utdanningsmodell med dyktige gjesteforelesere, praktiske oppgaver hentet fra arbeidslivet og gode praksismuligheter vil du etter endt studium være med på å oppfylle bransjens behov. Fremtiden er nærmere enn du tror, og du kan bli en del av den. Søk utdanning innen teknologi, IT og spill!

Relevante artikler

  • IT handler ikke bare om programmering

    Før Elise startet på mastergraden trodde hun IT handlet om PC og programmering. Etter kort tid fant hun ut at det slettes ikke er det IT handler om.
  • Jobber i Norges største IT-selskap

    Tidligere masterstudent Kaja fant drømmejobben mens hun skrev masteroppgaven.
  • Stor etterspørsel etter deg med tek-kompetanse

    Tar du utdanning innen IT og teknologi, er du nærmest garantert jobb. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men etterspørselen etter teknologer er stor – og stadig økende.