1101 - Nettbasert emne

Grunnleggende bruk av Office-programmer - fullfinansiert

Få en innføring i grunnleggende bruk av Office-programmer, og øk din digitale kompetanse.

Studiested
Nett
Opptakskrav
Nei
Tilgang til læringsportal
Til fullført
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
1101
Emnebeskrivelse
Hvorfor kan Fagskolen Kristiania tilby gratis fullfinansiert videreutdanning? Fagskolen Kristiania har fått bevilget midler for å tilby gratis videreutdanning til de som er rammet av koronapandemien. Bransjeprogrammet er et samarbeid mellom partene i arbeidslivet og staten. Bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien består av organisasjonene Sjømat Norge, Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN), NHO mat og drikke, LO og NHO, i samarbeid med Kompetanse Norge. Tilbudet retter seg mot permitterte og ledige, men også personer i arbeid da ikke alle bransjer nødvendigvis er rammet med permitteringer og ledighet. Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Valgt oppstartsdato blir endret til datoen du får opptak.

Vi har et begrenset antall gratis plasser, det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. 

Kurset er for deg som ønsker å tilegne deg grunnleggende IT-forståelse og digitale ferdigheter i de mest brukte dataverktøyene i jobbsammenheng, til utdanning og privat. Du får kunnskap om Windows 10 og opplæring i bruk av sentrale Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint.

Kurset inneholder en kombinasjon av opplæringsvideoer, teori, veiledningsmanualer, øvingsoppgaver og selvrettende tester. Du jobber selvstendig med de emnene du ønsker og har behov for, og gjennomfører kurset i ditt eget tempo.

Dette kurset passer for deg som mangler grunnleggende digitale ferdigheter og som ønsker å lære deg å beherske de vanligste IT-verktøyene for å stille sterkere i en jobbsøkerprosess, få nye arbeidsoppgaver i nåværende jobb, eller for å kunne ta videre utdanning.

Emne detaljer

Grunnleggende bruk av Office-programmer - fullfinansiert

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.