Festivalen, som ble gjennomført for første gang i 2016, skal være et samlende forum for bransjen, kunstutdanningene og publikum. Den skal tilrettelegge for nyskaping og videreutvikling av feltet gjennom å presentere nyutviklede forestillinger og arbeidsmetoder, samt kompetansehevende tiltak for profesjonelle utøvere av faget.

Musikal-i-teten 2021 går av stabelen 7. - 9. november på Det Andre Teatret i Oslo.

Årets tema er FRYKT!
Hva gir deg frysninger nedover ryggen? Monstre? Ensomhet? En svigermor, kanskje? Festivalen stiller med tre unike og nyskapende forestillinger som portretterer alle de forskjellige sidene av denne tematikken. For - hva er frykt? Hvor møter vi denne følelsen, og hva skjer når frykten inntreffer? 

FORESTILLING SØNDAG 7. NOVEMBER KL. 17.00 - 18.00:

I en verden, hvor det å ha "hårhygiene" og godt hår er det eneste som betyr noe, er den ufrivillige skallede Harald desperat etter å finne en løsning på sin hårmangel. En dag lager han en eleksir som viser seg å gi han mer enn det han ba om. Gjennom lyn & torden, skrekk & gru, og en hel del hårete ordspill, får vi se hva frykten for å være utstøtt av samfunnet kan gjøre med selv de beste blant oss.

VELKOMMEN!

Facebookarrangement