Dato: Tirsdag 31.januar 2023
Tid: 08.15 - 09.15 
Sted: Høyskolen Kristiania, Ernst Hage (2.etg) 
Adresse: Kirkegata 24, Oslo

For øyeblikket er det noen alvorlige utfordringer for innkjøp og Supply Chain Management!
På grunn av covid og krig i Europa ser vi økt kompleksitet i markedene og problemer med forsyning av viktige varer. 

Vi får besøk av professor Frank Rozemeijer (Universitetet i Maastricht) som  vil snakke om innovasjon og bærekraft innen innkjøp og forsyning. 

Arrangementet er gratis, krever påmelding og er i samarbeid med NIMA utdanning.

Mer info og påmelding finner du her.

PROGRAM: 

  • 08. 15 - 08.30:    Kaffe og mingling
  • 08.30 - 09.15:     Next Generation Procurement, Frank Rozemeijer

    I dette foredraget byr medforfatter Frank Rozemeijer på en oppsummering av boken "Procurement and  Supply Chain Management"  og den siste utviklingen innen fagområdene innkjøp og forsyningsledelse. Den 8. utgaven av boken kom ut i 2022 og byr på en fullstendig oppdatert og omstrukturert innhold som gjenspeiler moderne tenkning og praksis.

  • 09.15 - 10.00:        Boksignering med mingling 

Gå ikke glipp av denne muligheten for litt innkjøpsfaglig påfyll til morgenkaffen.

__________________________________________________________________

Om professor Frank Rozemeijer:
Frank Rozemeijer er professor i innkjøp og supply chain management. Rozemeijer har siden 90-tallet bygd en solid karriere innen innkjøp og forsyningsledelse. Siden hans forfatterdebut med "Revolution in Purchasing" i 1996 har han hatt en sterk lidenskap for fremtidstanker og utvikling av innkjøpsfaget.

Rozemeijer har siden 2007 vært professor og leder for NEVI Procurement Leadership Program ved Maastricht University School of Business and Economis i Nederland. Han har også bistått en rekke internasjonale selskaper i utfordrende prosjekter knyttet til innkjøp og forsyningsledelse.

Rozemeijers ekspertise fokuserer på spørsmål som forretningsstrategi kontra innkjøpsstrategi, innkjøpssynergi for bedrifter, utvikling av innkjøpsorganisasjoner, innkjøpsmodenhet, leverandørsamarbeid, kategoristyring og strategisk sourcing. Han er en internasjonalt anerkjent foredragsholder innen sine fagområder.