Tirsdag 19. januar kl. 12.15 vil Hege og Anette fra Karriesenteret snakke med Anette Johnsrud Larsåsen om hennes valg og erfaringer om å ta annerledes jobbvalg, som allikevel førte henne til drømmejobbene. Anette deler tips og råd om nettverksbygging i 2021, og hvordan få kontakter i næringslivet gjennom digitale og fysiske møteplasser.

Tør du tenke annerledes og ta andre valg kan det være du som kommer vinnende ut av det!

📲 Zoom-lenke: https://kristiania.zoom.us/j/61586348460?pwd=cTkxRWZEVmtxaldUd0lyckxWeTdtdz09

Passord: 983312

❓ Har du spørsmål i forkant, kan du sende disse til karriere@kristiania.no innen mandag 18. januar kl. 12.00.

"Lunsjprat" er en del av Kristiania Springbrett, et konsept som hjelper deg i overgangen fra student og ut i jobb. En tjeneste fra Karrieresenteret for alle nåværende og tidligere studenter på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania.

* Lunsjpraten foregår som webinar på Zoom og er forbeholdt høyskolens og fagskolens studenter og alumni. Du kan stille spørsmål underveis i chatfunksjonen på Zoom. Deltakerne er ikke koblet på med lyd/video på dette webinaret. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN!

Facebookarrangement

---
Kristiania rett hjem er en serie arrangementer av, med og for Kristiania-studenter, levert rett hjem til hvor du måtte befinne deg! Serien skal være et digitalt, sosialt samlende møtepunkt, noen ganger med faglig input, og byr på alt av seminarer, kurs, fremføringer, foredrag, quiz, konkurranser, spill osv.