Dato: 25.05.2022

Tidspunkt: 08.00 - 09.30

Sted: Kirkegata 24, Ernst hage

Påmelding: Meld deg på her

Endringsledelse i kriser

Kristiania lederforum: Møteplass for ledere og de som har lyst til å bli det

Koronapandemien traff Norge og verden med full kraft ved inngangen til 2020. Det skapte små og store kriser og økt usikkerhet i mange organisasjoner. For mange ledere ble krisehåndtering en viktig del av arbeidsdagen.

Ledere må forberede seg på å møte nye små og store kriser i en verden med dramatisk økt usikkerhet.

Hva skjer med kapasiteten for å gjennomføre nødvendige strategiske endringer når den daglige driften preges av krisehåndtering og stor usikkerhet? Blir krisen en brekkstang som fremmer endringer? Eller et håndbrekk som setter en effektiv stopper for nødvendige endringer?

Førsteamanuensis Birthe Kåfjord Lange ved Høyskolen Kristiania har gjennomført en studie av hvordan koronakrisen påvirket lederes evne til å gjennomføre planlagte strategiske endringer parallelt med krisehåndtering. Hva kan vi lære oss i møtet med nye små og store kriser?

Strategisk endringsledelse under kriser er tema for Kristiania lederforum 25. mai.

Du vil få servert forskningsbasert kunnskap, inspirasjon, og praktiske råd som kan gjøre en forskjell i din organisasjon. Dette vil du ikke gå glipp av!

Program:

08.00 Registrering, enkel frokost og mingling

08.30 - 08.35 Velkommen til Kristiania Lederforum

Jens Barland, prorektor for arbeidsliv og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.

08.35 - 09.15 Hva skjer med strategisk endringsarbeid når krisen treffer? 

Birthe Kåfjord Lange, førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.

09.15-09.30 Spørsmål og svar

Ordstyrer: Audun Farbrot, fagsjef for forskningskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

_________________

Kristiania Lederforum er en seminarserie og møteplass for ledere og de som har lyst til å bli ledere. Forskere og faglige medarbeidere ved Høyskolen Kristiania deler kunnskap om aktuelle temaer og gir faglig baserte råd om hva ledere kan gjøre bedre og smartere.

Grip muligheten til å stille spørsmål om hvordan du kan dra nytte av nye ideer og innsikt i din organisasjon. Benytt samtidig anledningen til å bli kjent med andre deltakere. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).