Dato: Onsdag 25. januar 

Tidspunkt: 17.00 - 19.00  

Sted: Rosenkrantz' gate 22, Oslo

Billetter: Her finner du gratis billetter

Velkommen til workshop i dans

Vi inviterer til gratis workshop i dans med koreograf Simen Gloppen, og musikkteater og skuespill med Miguel-Angel Fernandez. I forkant av selve workshopen vil vi dele informasjon om den ettårige fagskoleutdanningen i kommersiell scenekunst. Studiet passer spesielt godt for deg som allerede har fullført en bachelor i dans eller musikkteater og som vil jobbe som kommersiell scenekunstner, enten som musikalartist, skuespiller eller danser. 

Dette skjer på workshopen

  • Informasjon om den ettårige fagskoleutdanningen Bårdar Akademiet - Kommersiell scenekunst med Miguel-Angel Fernandez og Silje Klausen Johnsen  
  • Panelsamtale med to av våre pedagoger Miguel og Silje, samt studenter som går fra kommersiell scenekunst 
  • Velg mellom danseworkshop med koreograf Simen Gloppen (fordypning i dans), eller Miguel-Angel Fernandez (fordypning musikkteater og skuespill)


Hent ut billett for å sikre deg plass, eller møt opp i Rosenkrantz' gate 22.

_______________________________________________________________________

Om koreografene

Simen Gloppen (holder workshop for fordypning dans) har jobbet som musikalartist og danser siden 2010 på ulike scener i Norge og utlandet. Han har den senere tiden jobbet som koreograf, blant annet for musikalene OPTIMIST, TELL ME ON A SUNDAY, SISTER ACT, SPELEMANN PÅ TAKET. Han har i tillegg koreografert for Melodi Grand Prix/Eurovision Song Contest. Nå har han regien på WE WILL ROCK YOU, som har premiere i Oslo Spektrum i mars. 

Miguel-Angel Fernandez (holder workshop for fordypning musikkteater og skuespill) er utdannet fra musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Balettakademien i Göteborg. Han har siden 2001 jobbet profesjonelt som musikalartist, koreograf og pedagog i både Norge og utlandet. Han har koreografert DOGFIGHT på Riksteateret, utallige forestillinger for Sandvika Teater og Wasa Teater i Finland, og for Melodi Grand Prix. Nå er han aktuell som koreograf for en kommende norsk spillefilm.