Dato: 24.05.2022

Tidspunkt: 19.00 - 23.00 (dørene åpner 18.30)

Sted: Youngs Nede, Oslo

ID: 18

Gratis inngang!

Kveldens artister

  • Mats - utforsker sin sound i sjangrene techno og ambient. Det blir innslag av flere musikere som utvider lydpaletten via sampling som går til å utvide hva man kan gjøre med live elektronikk på konsert. Det blir euforisk klubbstemning med mørke lydlandskaper som minner om Bladerunner og technokjeller i Berlin.
  • BENEDIKTE - er en 24 år sanger og låtskriver i pop/pop-rock sjangeren. Musikken hennes er inspirert av artister som Bea Miller, Billie Eilish, og Melanie Martinez. Hun skal fremføre en rekke egenskrevne låter for dere med bandet sitt, som inkluderer Jonas Kvåle (trommer), William Alexander Dalen (bass), Thomas Hagen (gitar), Mats Andreas Eriksen (live-lyd), Martin Berget (Keys), Rebekka Nyhus Teigen, Sofia Loise Henriksdatter, Ida Gullhaug, og Michael Olav Vibe (kor).
  • Falito - Etter å ha vokst opp uten å finne sin plass i hverken guttegjengen eller jentegjengen, måtte Falito skape sin egen vei – som ledet inn i musikkbransjen. Fra ung alder har den norsk-peruanske artisten og låtskriveren skapt et unikt, mystisk og forfriskende popunivers. Falito ønsker å være representasjonen han selv ikke hadde i oppveksten. Med inspirasjon fra hyperpop, popkultur og deres multi-kulturelle bakgrunn, har Falito blitt beskrevet som en futuristisk popstjerne; med en intens energi på scenen, kunstneriske visuals og fengslende vokalprestasjoner.
  • AGNETE - tross sin unge alder rukket å tilbringe over et tiår i musikkbransjen. Musikkarrieren startet for alvor i 2008, da hun som 14-åring vant Melodi Grand Prix jr. med bandet The BlackSheeps og låten «Oro jaska beana» - en låt som samme år også høstet Spellemannspris for «årets låt».
    
Med seg har hun splitter nye låter og et band bestående av eminente musikere. Inspirert av Nord-Norge og samiske musikktradisjoner, har Agnete skapt et musikalsk univers som henter elementer fra pop, rock og elektronisk musikk, med tekster på både samisk og norsk!

Produksjonsleder for Bachelorfest:
Therese Gerhard-Lihaug, student på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Grafisk design: Magnus Westerlund