Bachelorstudier

Årsstudium

Vil du utvikle Norge?

Morgendagens arbeidsliv handler om opplevelser og service. Norge har så mye å by på, men for å videreutvikle denne næringen trengs det ledere som vet hva kundene vil ha.

Fremtidens reiseliv handler ikke om masseturisme. Turister som kommer til Norge stiller stadig høyere krav: De vil ha ekte og bærekraftige opplevelser som gir dem minner for livet. Norge har både den ville og rene naturen, og kulturopplevelsene som de etterspør.

Turisme er også viktig for Norge. Det er det som gjør at vi kan ta hele landet i bruk, og mange lokalsamfunn er avhengige av disse inntektene. Når du studerer service-, hotell- og reiselivsledelse ved Høyskolen Kristiania får du kompetansen du trenger for å lykkes i en næring som er i kraftig vekst.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Har du sans for detaljer? Liker du å jobbe praktisk hver eneste dag for å skape noe sammen med andre? Vil du kunne jobbe med mange ulike næringer og bygge nettverk med folk i forskjellige bransjer? Da er dette sannsynligvis studiene for deg!

Som student hos oss vil du kunne jobbe tett på bedriftene. Mulighet for praksisplass, praktiske oppgaver hentet fra arbeidslivet og gjesteforelesere fra bransjen gjør at du er forberedt på det som venter deg. Derfor er det mange eksempler på studenter som har gått rett ut i jobb når studiene er over.

Studier i service-, hotell- og reiselivsledelse gjør at du kan jobbe nesten hvor som helst i landet. Men du får også opplæring i verktøy og utvikling som kan brukes også i andre bransjer, som tjenesteutvikling, digital forretningsforståelse, forhandlingsteknikk og prosjektledelse.

Studenter ved Høyskolen Kristiania får tett oppfølging og praktisk erfaring i løpet av studiene. Men like viktig er det at man blir en del av et miljø med engasjerte medelever og lærere.

Relevante artikler

 • I bildet er Alexandria, hun har på seg en svart bluse med hvit blazer over. Håret er bakover i en hestehale. Hun ser rett på kamera og smiler. Bakgrunnen er ute av fokus og i en blåfarge.

  Superstudenten som fikk jobbtilbud før studiet var over

  Alexandria Nakpil Følsvik sikret seg sin drømmejobb før hun var ferdig med å studere.
 • Petter er hotellsjef på Stordalen-hotell

  Hotelldrømmen realiserte seg fortere enn han hadde forventet. Petter Kristiansen er bare 27, men allerede hotelldirektør for Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo.
 • Bildet viser to personer som står på hver sin side av en snøscooter i snødekte naturomgivelser på Svalbard. Fargene er kalde og isblå, men himmelen er preget av små lyserosa nyanser.

  For deg som trenger luft under vingene

  Drømmer du om å leve av å oppleve? Da er dette et studium for deg.