Musikk, lyd, film og TV er for deg som vil underholde, engasjere og påvirke. Formatene er uendelige, og mulighetene enda flere. Hos oss får du flere år på å fordype og profesjonalisere deg innen din lidenskap.

Bachelorstudier

Fagskolestudier - 1-2-årige

Årsstudium

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Følg drømmen

Har du alltid drømt om en musikkarriere? Eller kanskje du vil bli filmskaper? Skrive Norges neste populære TV-serie? Høyskolen Kristiania har gjennom mange år utdannet studenter som nå er å finne i sentrale roller i musikk- og TV-bransjen. Den neste kan bli deg!

Vi lar oss underholde hele tiden. Med musikk på øret på trikken, i sofaen foran en TV-serie eller film på kvelden, i en fantastisk konsertopplevelse. Bak alt dette står et team av dyktige mennesker med en brennende interesse for faget. Både foran og bak scenen, på skjermen og i klippingen, - alle spiller like viktige roller for å skape sluttresultatet.

En karriere i musikk, lyd, film og TV krever mer enn bare talent. Hos Høyskolen Kristiania får du kunnskapene du trenger for å utvikle din individuelle kompetanse. Med en utdanning innen musikk, lyd, film og TV vil du blant annet kunne velge mellom yrker som filmskaper, produsent i kjente TV-selskaper, lydprodusent, manusforfatter, 3D-designer, kreatør av spesialeffekter, prosjektleder, musikkprodusent, låtskriver, musiker, artist og mye mer.

Høyskolen Kristiania tilbyr bachelor-, fagskole- og årstudier innen musikk, lyd, film og TV. Gjennom praksisnær utdanning vil du jobbe med reelle prosjekter både med medstudenter og bransjen, og ta med deg viktig kunnskap og kontakter inn i arbeidslivet. Du kan se frem til et kreativt og spennende arbeidsliv fullt av muligheter, enten du velger å jobbe i Norge eller internasjonalt. Søk utdanning innen musikk, lyd, film og TV!

Relevante artikler

 • Foto av Chris Holsten på Zoom med studenter fra Høyskolen Kristiania.

  Masterclass med Chris Holsten ble en suksess på Zoom

  Den norske popkometen Chris Holsten stilte opp på Zoom for studentene på Bachelor i populærmusikk. Her gav han tips til hvordan man lager låter for liveopptreden.
 • Sindre Steig sitter ved en miksepult på Høyskolen Kristiania

  Har Sindre Norges beste stemme?

  Sinde Steig som går Bachelor i låtskriving og produksjon er med i sangkonkurransen «The Voice» på TV 2. Han sang seg inn i hjertene til alle dommerne, som hadde stående applaus for 21-åringen. Nå er han videre sammen med Morten Harket.
 • – Jeg fikk aldri ja fra noen

  Tora Dahle Aagård (25) banket på alle dører, men ingen ville satse på den unge musikeren fra Nord-Trøndelag. Det ble hennes nøkkel til suksess.
 • Marie Ulven vant årets Urørt

  Marie Ulven, kjent som Girl In Red, ble forrige uke kåret til Årets Urørt! Nå skal låtskriving og produksjon-studenten stå på scenen under P3 Gull.
 • Audun Molde

  Hva skjer når livespilling legges død?

  Norsk kulturliv er indirekte hardt rammet av koronaviruset. Nå skal blant andre førstelektor Audun Molde kartlegge situasjonen i bransjen.
 • Traff blink med prosjektledelse kunst og kreativ næring

  Fra DNBs dannelseskurs for unge ledere til praksisplass i NRK. For Espen Sande Larsen åpnet bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring mange dører.