Student fra Høyskolen Kristiania avbildet i Oslo

Høyskolen og Fagskolen Kristiania har sitt eget opptaksløp. Det betyr at vi kan fortsette å ta inn flere studenter til mange ulike studieløp, også etter at Samordna opptak har stengt.

Noen av våre studier er riktignok stengt for søknader, men ikke alle. Du kan altså fortsatt søke på studier som har rullerende opptak.

Hva er rullerende opptak?

  • Hvis du oppfyller opptakskravene for det aktuelle studiet, vil du kunne motta tilbud om studieplass i løpet av en uke. Fristen for å søke er satt til 1. september.
  • Tilbudet er betinget frem til vi mottar dokumentasjon som viser at du oppfyller opptakskravene. Det betyr med andre ord at vi tar et forbehold om dette, og dersom du ikke oppfyller opptakskravene vil du ikke kunne få opptak.

Dette kan du søke på

Det ble i år lansert en rekke nye studieprogram, fordelt på årsstudier, bachelorgrader og fagskoleutdanninger. Campus Bergen fikk også sin første mastergrad, den svært etterspurte Master i ledelse. I oversikten under finner du alle våre studieprogram.

Fagområder

Bli ekspert med mastergrad

Som mastergradsstudent hos oss vil du møte et profesjonelt nettverk av forelesere og veiledere som vil utfordre deg til å oppnå dine beste resultater. 

Foto av kvinnelig student som viser en PC-skjerm til to andre.
Se alle våre mastergrader Fordypningen du trenger

Har du behov for enda litt mer fleksibilitet, kan du også ta graden på deltid eller hjemmefra med en nettbasert masterutdanning hos oss. Vi samarbeider med prestisjefulle Heriot-Watt University i Edinburgh, Skottland, hvor vi tilbyr to mastergrader via nett.

Studer på nett – der du er

Våre nettbaserte studier strekker seg fra årsstudium til masternivå.

Hos oss finner man studenter i alle livssituasjoner. Noen kombinerer nettstudiene med barn og jobb. Mange studerer på kveldstid fordi de jobber fullt på dagene. Andre studenter sitter i en hengekøye mellom to palmetrær i Karibien. Det finnes utallige varianter der ute, og det vi er så stolte av: Du kan få det til å passe perfekt for akkurat for deg.

Foto av kvinnelig student på kafé som leser i en bo.
Bli nettstudent Få kunnskapen du trenger, uansett hvor du er. Nettstudier

Det finnes mange gode grunner til å velge nettstudier. Det gir deg blant annet muligheten til å studere når du vil, uansett hvor du skulle befinne deg. Nettbaserte studier gjør at du kan legge til rette studieløpet med utgangspunkt i din egen timeplan eller situasjon.

Derfor bør du velge Kristiania

Med over 100 års ledende erfaring med å levere praksisnære utdanninger, har dette vært et konkurransefortrinn for over hundretusen av våre studenter. Ved å tilby en rekke studier på tvers av ulike emner, kan du være sikker på at vi har noe som passer for deg.

Kristiania-testen Usikker på hva du vil studere? Ta testen vår! Kristiania-testen

Våre studier har nære tilknytninger til arbeidslivet. Dette gir studentene et innblikk i arbeidslivet og en smakebit på livet etter uteksaminering. Dessuten tilbyr nesten alle studiene muligheten til å være i praksis. Dette har vist seg å være lønnsomt, da det hender at praksisplass resulterer i fast ansettelse for enkelte studenter.

Foto av mannlig veileder foran en buss med Kristiania-logoen på.

Studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi hjelpe deg med å finne ut av!